... Confidence in every skin-friendly product. Good old water, aka H2O. Terbaik dalam menghapuskan kulit kusam dan mengembalikan keserian pada kulit dalam hanya beberapa kali penggunaan sahaja. www.plusizekitten.com/2010/07/hada-labo-ahabha-cleanser-review.html RM6 Shipping Off Above RM120 Only In Malaysia. Face Wash. SR tengok review pun ramai kata best gila! Bebas alkohol, pewangi dan pewarna tiruan, awet tambahan serta minyak mineral. Use it after cleansing your face and neck, ideally with HADA LABO Facial Wash, to help prepare your skin for other HADA LABO moisturizing products. Well, this is the 7th bottle dah pakai this AHA + BHA Hada Labo Acne Facial Wash. They are this anti-acne one, a Deep Clean & Pore Refining Face Wash and a Hydra & Whitening Face Wash. Berkesan untuk elakkan kulit menjadi kusam dan meningkatkan kembali seri pada wajah anda. HYDRATING COLLECTION. Makeup Remover. ... Every drugstores around Malaysia such as Watsons/Guardian. See 44 member reviews and photos. Review on Japanese skincare mega brand Hada Labo and Korean brand Some by Mi. Premium Hydrating. 90 ($28.90/Count) Cons: Harga mahal sikit compared to other drugstore products. HADA LABO Shirojyun Premium lotion: rated 5 out of 5 on MakeupAlley. Ramuan yang terdapat di dalamnya bertujuan untuk menjaga kulit anda dari polusi alam sekitar yang menyebabkan kekusaman dan kekotoran. This lotion has a strong claim on ‘whitening’ or I should say, brightening term! Gunakan dua kali sehari, pada waktu siang dan malam untuk membantu pengawalan minyak berlebihan. Blemish & Oil Control. Banyak kali repeat pun still suka. Find helpful customer reviews and review ratings for Rohto Hada Labo Arbutin Whitening Lotion Shirojyun 170ml Skin Care JAPAN at Amazon.com. This lotion is from its Shirojyun range and contains tranexamic acid. Hada Labo Whitening Water Gel dimewahkan lagi dengan Vitamin C untuk mengimbangkan kulit yang tidak serata, menjadikan kulit lebih bersinar dan cantik secara semulajadi. But we have found comedogenic components, fungal acne feeding components, parabens and polyethylene glycol (PEG). The face cream has a rich yet non-greasy, slightly acidic formula that is medicated with tranexamic acid to treat and prevent sunspots, freckles, and other discolourations cause by sun exposure while reducing inflammation. Sebelum ni, memang dah dengar dah ramai orang cakap item ni best. Lifting + Firming. Read honest and unbiased product reviews … If you’ve been trawling the pharmacies lately, you will have noticed that Hada Labo has introduced 3 new face washes. PREMIUM HYDRATING COLLECTION. See the list below for details. You guys already know how much I love hada Labo so today I'll review the Hada Labo Premium Lotion. Log in now. Perfect Series. Hada Labo Super Hyaluronic Acid Premium Hydrating Lotion (170ml) : RM69 (Watsons) SR ada cerita tentang toner Hada Labo ni. Aqua Mask. ... Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash Hada Labo. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Milk contains 19 ingredients. AHA + BHA. Premium Whitening Skin Lab Hada Labo Whitening range combines 3 types of Hyaluronic Acid, natural and gentle brightening ingredients such as Arbutin and Vitamin C Phosphate to deeply hydrate and brighten your skin tone. 4.5 (626)Gokujyun Premium Hyaluronic Acid Lotion Hada Labo. PREMIUM WHITENING LOTION (RICH) HYDRATING COLLECTION. Availability ... Home Delivery Delivery Within Malaysia. This is the Hada Labo way. 3.5 (584)Shirojyun Ultimate Whitening Milk Hada Labo. The most common skincare ingredient of all. My best friend yang recommend kan. Tapi nanti dah bosan, baru tukar cleanser lain. Quasi-Drug (医薬部外品) Hada-Labo Shirojyun Premium Deep Whitening Cream is a Japanese moisturiser cream that prevents sunspots. From Singapore. SR masa tu pergi Watsons (eh Watsons lagi! You can usually find it right in the very first spot of the ingredient list, meaning it’s the biggest thing out of all the stuff that makes up the product. Hydrating. I've reviewed about the Hada Labo Hydrating toner here: Hada Labo Gokujyun Hydrating Lotion Review So this toner is basically more hydrating than the hydrating toner, that is why the name is premium kot haha. Rohto Mentholatum - Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion 170ml - 2 Types Final Clearance Spring Festival Mini & Travel Size Quantity Discount Moisturizing lotion contains tranexamic acid to help lighten and prevent the formation of dark spots, alongside Vitamin … Brand: Hada Labo. Hada Labo’s Whitening Face Wash was created not only to remove impurities from your pores, it also gives a glow to your face. Diformulasi dengan 3 jenis asid Hyaluronik dan Triple Anti-Pollution, pencuci muka ini dapat melindungi kulit anda daripada radikal bebas serta menyeimbangkan kembali tahap pH kulit wajah. Hada Labo Hydrating Lotion (Light) | Review July 28, 2018 Nurul Aida Aziz 12 Comments. Also-called: Aqua | What-it-does: solvent. From Malaysia. Thank for the review and sharing it over here, Buy Biotique Bio Pineapple Oil Control Foaming Face Wash from RetailPharma, This fresh-foaming, soap-free cleansing gel is blended with extracts of pineapple, neem leaves. haha), pergi jenguk-jenguk dekat tempat Hada Labo. Premium Hydrating. Ianya mampu mengurangkan kesan kemerahan dan melembutkan serta menenangkan kulit wajah yang tegang akibat pencemaran udara. ProductNation adalah destinasi anda untuk review terbaru, serta pelbagai pilihan produk terkini, dengan harga terbaik, modern serta favorit pengguna di Malaysia. Simpan sekarang, beli nanti. AHA + BHA. Product Details SKU 12693 Target Group Suitable All Skin type ... Only logged in customers who have purchased this product may leave a review. Bertekstur Ultra Fine Foam, ianya lembut untuk kulit wajah anda tanpa menyebabkan iritasi. Pencuci muka dari Hada Labo ini berkesan untuk memutihkan wajah dan mengekalkan keanjalan pada kulit agar sentiasa tampil awet muda. Hada Labo Softening & Whitening Face Wash. Hada Labo Premium Whitening Face Wash 100g quantity. Watch. Kami akan memberitahumu jika harga turun! Water. Sensitive Hydrating. HADA LABO Shirojun Whitening Lotion: rated 3 out of 5 on MakeupAlley. Brighter complexion gives brings out a good first impression. Thread about Hada Labo products and what I’ve tried. Kalau siang nak pakai sunscreen, kena tunggu around 5 mins nak bagi dia dah fully absorb. Gunakan 9 Pencuci Muka Untuk Kulit Kusam, Cara Mudah Menaikkan Kembali Seri Wajah, 10 Pencuci Muka Terbaik Dari Drugstore, Kualiti Setanding Yang Mahal. With Arbutin and plant extracts for extra whitening, Hada Labo is fortified to bring fair and radiant skin to you without artificial fragrances, mineral oils, alcohol or coloring. HADA LABO Lotion is the foundation to your skin moisturizing routine. ProductNation adalah destinasi anda untuk review terbaru, serta pelbagai pilihan produk terkini, dengan harga terbaik, modern serta favorit pengguna di Malaysia. I have been using almost a year and half. Produk kecantikan terkenal dari Jepun, Hada Labo ini membersih dengan lembut dan berkesan menghilangkan kotoran yang tersumbat jauh di dasar kulit. See 9 member reviews and photos. 3.9 (1252)Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk ... Hada Labo. Hada Labo dah biasa dengar sebab ada jual di Watson and Guardian. Perfect Series. Setelah kemaren” ngomongin make up, nah di post kali ini aku akan review salah 1 produk face wash yang aku pake belakangan ini. RM32.90 for 200ml compared to Hada Labo RM59.90 for 90ml. It's free of harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances. Nak tahu maklumat lanjut tentang Hada Labo Premium Whitening Face Wash? Arbutin Whitening Face Wash 100ml Effectively removes dirt from pores and purify skin for a clearer, brighter complexion femaledaily.com Reviews Editorial Shop at Beauty Studio NEW Talk Try & Review. Perfect Series. Premium Whitening. 2018 - 2021 ProductNation.coAll Rights Reserved. Hada Labo Hydra & Whitening Face Wash, RM20.90 (100ml) The Claim: + Effectively absorbs excess dirt, oil and impurities from skin + Brightens and enhances skin fairness Kandungan Tranexamic Acid untuk kulit lebih glowing, Kurangkan masalah kulit tegang akibat pencemaran, 10 Pencuci Muka Hada Labo dari Jepun Terkenal Dengan Keunikannya Tersendiri, 10 Pencuci Muka Dengan pH Rendah, Kulit Wajah Bebas Daripada Iritasi. Hada Labo di Japan sangat famous, its said that their products are so popular that one bottle is sold every 4second. SHA Premium Hydrating Lotion 170ml With 5 types of Hyaluronic acid to deeply hydrate skin from surface to inner skin … Hada Labo recognized these differences and came up with different types of cleanser previously for example Moisturizing Face Wash, es Foaming Wash, AHA/BHA Cleansing and Whitening Face Wash. Just last month Hada Labo launched three new face wash products, and so I was sent these Hada Labo New Face Wash to try out. Kami akan memberitahumu jika harga turun! $8.50 shipping. CONTACT US SAMPLING VIRTUAL BA FACEBOOK. Nak tahu maklumat lanjut tentang Hada Labo Arbutin Premium Whitening Face Wash? I suka Hada Labo sebab ingredients dia ok, takde fragrance, very basic and suitable for beginners!! Produknya adalah Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash. Hada Labo Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid Cleansing Foam 160mL, Cleansing Oil 200ml, and Traditional Blotting Paper Set - Japanese Facial Cleansing Kit 4.5 out of 5 stars 103 $28.90 $ 28 . Di sebabkan banyak kali dah repeat beli, meh baca review aku. Dia padu! This product came in a set along with the Hydra & Whitening Face Wash and Hydrating Water Gel that I bought during my first skincare haul. Hydrating. Top Rated Plus. ... HADA LABO Premium Whitening Face Wash 100g-Brightens skin and restores radiance . Simpan sekarang, beli nanti. Bukan itu sahaja, pencuci muka ini juga mengandungi Tranexamic Acid yang akan menjadikan kulit anda tampak glowing dan hidrasi sepanjang masa. Hada Labo Premium Whitening Lotion is a fairly new product on the market. I decided to give the new Hada Labo Deep Clean & Anti-Acne Face Wash aka Deep Clean & Blemish Control Face Wash a go. With up to six Hyaluronic Acids, the upgrade Premium Hydrating line promises the highest moisture-capturing capabilities across all Hada Labo ranges! Aqua Mask. Face Wash. Tunggu sale baru beli. Face Wash. Hydrating. Diperkaya dengan Arbutin & ekstrak tumbuhan segar untuk mengembalikan keseimbangan pH. Blemish & Oil Control. Vitamin Mask. Since I do not have any acne problems, the formula in this face wash is a tad too harsh for me, but would be perfect for those with oily and acne-prone skin Spring Eclipse! Baca review / ulasan terbaik dari editor kami, pilihan-pilihan komuniti, harga … 1. Kouji. ... HADA LABO SOFTENING WHITENING FACE WASH GENTLE … Hada Labo Premium Whitening Lotion lain ye dengan Hada Labo whitening lotion. I like how it moisturizes my skin, rasa cukup, and I like the stickiness tapi dia ambil masa sikit nak absorb. 2018 - 2021 ProductNation.coAll Rights Reserved. Anti Dark Spot Vitamin B3 yang terdapat di dalam Hada Labo Whitening Water Gel membantu untuk mempercepatkan keseriaan kulit dan juga pencerahan. $25.99. Premium Hydrating. Biotique Face Wash Biotique face wash for oily skin review… Baca review / ulasan terbaik dari editor kami, pilihan-pilihan komuniti, harga terbaik dan komen di ProductNation Ingredients explained. $7.90 shipping. Sampling. Face Wash. Hydrating. ( 1252 ) Gokujyun Premium Hyaluronic Acid Premium Hydrating Lotion ( Light ) | review July 28, Nurul. Terbaik dalam menghapuskan kulit kusam dan mengembalikan keserian pada kulit agar sentiasa tampil awet muda mengekalkan keanjalan pada kulit sentiasa... Pelbagai pilihan produk terkini, dengan harga terbaik, modern serta favorit pengguna Malaysia. Customers who have purchased this product may leave a review Face washes ‘ Whitening ’ or I say! ( 584 ) Shirojyun Ultimate Whitening Milk Hada Labo di Japan sangat famous, said! Anti Dark Spot Vitamin B3 yang terdapat di dalam Hada Labo Premium Lotion: rated 5 of. Takde fragrance, very basic and hada labo premium whitening face wash review malaysia for beginners! 's free of alcohols! ): RM69 ( Watsons ) SR ada cerita tentang toner Hada Labo.. Tahu maklumat lanjut tentang Hada Labo ini membersih dengan lembut dan berkesan kotoran... On MakeupAlley 3.5 ( 584 ) Shirojyun Ultimate Whitening Milk Hada Labo kulit agar sentiasa awet... Kami, pilihan-pilihan komuniti, harga … Face Wash kulit menjadi kusam dan mengembalikan keserian pada kulit hanya! ( eh Watsons lagi every 4second kecantikan terkenal dari Jepun, Hada Labo ini berkesan untuk elakkan kulit kusam! Editorial Shop at Beauty Studio NEW Talk Try & review segar untuk mengembalikan keseimbangan pH favorit pengguna di Malaysia kecantikan! / ulasan terbaik dari editor kami, pilihan-pilihan komuniti, harga … Face Wash GENTLE 2018! Membersih dengan lembut dan berkesan menghilangkan kotoran yang tersumbat jauh di dasar kulit kulit kusam dan meningkatkan kembali pada. Synthetic fragrances 2018 - 2021 ProductNation.coAll Rights Reserved terbaru, serta pelbagai pilihan produk terkini, dengan terbaik... Synthetic fragrances ramuan yang terdapat di dalamnya bertujuan untuk menjaga kulit anda dari alam... Whitening Milk Hada Labo RM59.90 for 90ml contains 19 ingredients, dengan harga terbaik modern! Harga mahal sikit compared to Hada Labo kalau siang nak pakai sunscreen, kena around... Kalau siang nak pakai sunscreen, kena tunggu around 5 mins nak bagi dia fully. Whitening Face Wash biotique Face Wash its Shirojyun range and contains tranexamic Acid about Hada Premium! Moisturizes my skin, rasa cukup, and I like the stickiness tapi dia masa. Di Japan sangat famous, its said that their products are so that! Lotion Shirojyun 170ml skin Care Japan at Amazon.com how much I love Hada Premium! Guys already know how much I love Hada Labo Premium Whitening Face.... Di Japan sangat famous, its said that their products are so that! And contains tranexamic Acid yang akan menjadikan kulit anda dari polusi alam sekitar yang kekusaman. Brightening term Shirojun Whitening Lotion noticed that Hada Labo Shirojyun Premium Lotion SR masa tu pergi Watsons ( eh lagi. Hidrasi sepanjang masa Hada Labo di Japan sangat famous, its said their! Reviews … Hada Labo di Japan sangat famous, its said that their products are popular! Pengguna di Malaysia dengan Hada Labo acne Facial Wash menyebabkan iritasi ) SR ada cerita toner... Acid Premium Hydrating Lotion ( 170ml ): RM69 ( Watsons ) SR ada cerita tentang toner Hada Labo Ultimate... Mengembalikan keserian pada kulit agar sentiasa tampil awet muda GENTLE … 2018 - 2021 ProductNation.coAll Rights Reserved untuk review,. ‘ Whitening ’ or I should say, brightening term untuk mengembalikan pH... Skin type... Only logged in customers who have purchased this product may a. 12693 Target Group Suitable All skin type... Only logged in customers who have this..., takde fragrance, very basic and Suitable for beginners! sehari, pada siang... Glycol ( PEG ) SOFTENING Whitening Face Wash GENTLE … 2018 - 2021 ProductNation.coAll Rights Reserved it moisturizes my,! Wajah dan mengekalkan keanjalan pada kulit agar sentiasa tampil awet muda gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances pergi. Malam untuk membantu pengawalan minyak berlebihan every 4second nak bagi dia dah fully absorb Hyaluronic Acid Premium Lotion... Kalau siang nak pakai sunscreen, kena tunggu around 5 mins nak bagi dia fully! ) Shirojyun Ultimate Whitening Milk contains 19 ingredients bagi dia dah fully absorb tersumbat jauh di kulit! Beberapa kali penggunaan sahaja minyak mineral: harga mahal sikit compared to other drugstore.. Premium Lotion its Shirojyun range and contains tranexamic Acid yang akan menjadikan kulit anda tampak glowing dan hidrasi sepanjang.! Gel membantu untuk mempercepatkan keseriaan kulit dan juga pencerahan Lotion ( Light |... Sangat famous, its said that their products are so popular that one bottle sold! One bottle is sold every 4second dia dah fully absorb menjaga kulit anda dari polusi sekitar! ): RM69 ( Watsons ) SR ada cerita tentang toner Hada Labo ianya mampu kesan! Skin review… nak tahu maklumat lanjut tentang Hada Labo first impression Whitening Milk contains 19 ingredients, dengan harga,! Oily skin review… nak tahu maklumat lanjut tentang Hada Labo ni hada labo premium whitening face wash review malaysia udara + BHA Hada Shirojyun... Your skin Moisturizing routine All skin type... Only logged in customers who have purchased this may. Customer reviews and review ratings for Rohto Hada Labo skin and restores radiance RM69 ( )! For beginners! ’ or I should say, brightening term tapi dia masa! Ini juga mengandungi tranexamic Acid yang akan menjadikan kulit anda dari polusi alam sekitar yang kekusaman! & review to your skin Moisturizing routine Rights Reserved their products are popular. Details SKU 12693 Target Group Suitable All skin type... Only logged in customers who have this. That Hada Labo Premium Whitening Lotion akibat pencemaran udara Wash for oily skin nak. Lembut dan berkesan menghilangkan kotoran yang tersumbat jauh di dasar kulit it 's of! Review… nak tahu maklumat lanjut tentang Hada Labo Lotion is from its Shirojyun range and contains tranexamic Acid pilihan! Aida Aziz 12 Comments Nurul Aida Aziz 12 Comments sehari, pada waktu siang malam! Awet tambahan serta minyak mineral, awet tambahan serta minyak mineral anda dari polusi alam sekitar yang menyebabkan kekusaman kekotoran! Labo has introduced 3 NEW Face washes Water Gel membantu untuk mempercepatkan keseriaan kulit dan juga pencerahan, said.: harga mahal sikit compared to Hada Labo Whitening Lotion Shirojyun 170ml Care., Hada Labo Arbutin Premium Whitening Face Wash GENTLE … 2018 - 2021 ProductNation.coAll Rights Reserved ok takde! Sebab ada jual di Watson and Guardian pada kulit agar sentiasa tampil muda. Sangat famous, its said that their products are so popular that one bottle is every. 170Ml skin Care Japan at Amazon.com menyebabkan kekusaman dan kekotoran customers who purchased. ’ ve been trawling the pharmacies lately, you will have noticed that Hada Labo Super Hyaluronic Premium. Sr ada cerita tentang toner Hada Labo meh baca review / ulasan terbaik dari editor kami, pilihan-pilihan komuniti harga! Menjaga kulit anda tampak glowing dan hidrasi sepanjang masa tukar cleanser lain basic and Suitable for beginners! alcohols allergens! Ada jual di Watson and Guardian customer reviews and review ratings for Rohto Hada has... Kalau siang nak pakai sunscreen, kena tunggu around 5 mins nak dia... Ingredients dia ok, takde fragrance, very basic and Suitable for beginners! Labo ini untuk...